bygga nytt livet

ETT ÅR SEDAN TILLTRÄDE TILL NYA HUSET

Idag är det ett år sedan vi fick tillträde till nya huset. Det hade varit slutbesiktning under dagen och vi fick nycklarna i vår hand innan vi lämnades ensamma. Kommunen ordnade snabbt med slutbesked och vi fick därmed flytta in.

tillträde till nya huset

Hela husbygget hade flutit på så bra och enligt plan. Vi var så glada att äntligen få huset i vår hand. Den känslan!

tillträde till nya huset

Det var en torsdag och hade egentligen tänkt sova första natten på fredagen. Stora flyttlasset skulle gå på lördagen. Men nä. Vi var så ivriga så vi släpade dit en tjock luftmadrass och lite frukost så vi kunde sova första natten direkt.

tillträde till nya huset

Trots att det var början av juni och det var riktigt varmt ute så firade vi med champagne framför brasan. Den målbilden satte vi redan då vi signade på huskontraktet tror jag 🙂

tillträde till nya huset

Vi njöt av sommarens grönska och vårt nya hem.

tillträde till nya huset

Vi tycker så mycket om vårt hus och de val vi gjort.

Vi (eller kanske mest jag) har försökt inreda huset i varma naturnära kulörer. Gillar en blandning av nytt och gammalt. Gärna lite grovhugget.

Under hela sommaren jobbade vi (eller kanske mest Andreas) mycket med att bygga trädäck. I slutet på sommaren och under hösten kunde vi njuta i nyköpta fåtöljer i solen!

Under våren i år har vi jobbat mycket med markarbeten.

Och nyligen byggt en mur och gjort en plantering vid entrén. Vi är så tacksamma över vårt fina hus. Vi har så mysigt och roligt när vi skapar vårt hem tillsammans! Och tänk att det redan gått ett år sedan vi fick tillträde till nya huset!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.