livet

FRUKOST PÅ TRÄDÄCK HEMMA ÄR RÄTT BRA

Frukost på trädäck hemma är rätt bra det också. Vi kom hem i onsdags efter en fantastisk roadtrip i Småland. Vi har ätit härliga hotellfrukostar och i vissa fall med helt otrolig utsikt. Borta bra men hemma bäst ändå va?!

Frukost på trädäck

Det har inte blivit många frukostar ute här hemma denna sommar. Det har varit så otroligt tråkigt väder alltsom oftast. Annars älskar jag att äta ute.

I torsdags morse dukade jag ut och sprang runt och fotade medan jag väntade på att äggen skulle koka.

Frukost på trädäck

Blommorna var så fina när vi kom hem. Det var de visserligen när vi åkte också, men det är inte helt lätt att hålla de fina i den värme som varit. Men svärmor lyckades så bra.

De ser ut att må tipp topp. Mårbacka-pellisarna övervintrade jag och planterade om i mitten av mars. Sen har de varit galet tjuriga på att blomma. Först kanske i mitten av juli kom de igång. Men då leverera de desto mera. Jag trodde att jag var för sen med omplanteringen, men svärmors blommor har också varit väldigt sena och hon planterade om mycket tidigare.

Frukost på trädäck

Den där väggen är nu färdigmålad sen vi kom hem. Jag passade också på att tvätta ur kylskåpet när det var nästan tomt, innan jag fyllde kylen igen. Skönt att få det gjort, även om det är närmare 30 grader 🙂 Andreas tömde ur spabadet, tvättade rent och fyllde igen. Vattnet var inte speciellt kul efter 10 dagars stillastående i värmen.

Idag ska vi till äldsta sonen på kalas. Han fyller i nästa vecka. Det blir kul!

Och nästa vecka… då har jag fortfarande semester! Då kommer förhoppningsvis frukost på trädäck stå på schemat flera gånger!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.