hälsa & friluftsliv

TRÄNAR ALLTID MERA PÅ SEMESTERN

Jag tränar alltid mera på semestern normalt sett. För många andra är det raka motsatsen, har jag förstått. Men för min del tränar jag mera eftersom jag har mera tid, helt enkelt. Och den tiden brukar jag bland annat lägga på det.

tränar alltid mera på semestern

I år har det inte blivit så mycket av den varan för en gångs skull. Iallafall inte vanlig träning. Vi har istället lagt marksten. Och kan ju vara nog så jobbigt, även om inte konditionen får sig en omgång då.

tränar alltid mera på semestern

Det har blivit några löprundor. Och några dagar innan vi åkte till Kreta körde jag ett gympass för första gången på typ tre månader. Sen hade jag tänkt besöka gymmet dagen innan vi skulle åka, men då kände mig mig lite stickig i halsen så det var bäst att hoppa över.

tränar alltid mera på semestern

Sen älskar jag att springa på mornarna när jag är ute på resa. Att se den nya platsen vakna till liv i soluppgången. En väldigt speciell känsla. Här en morgonlöpning i underbar park i Montreal, till exempel Eller en löptur i bergen på grekiska Samos. Eller köra ett pass på hotellrummet, om det finns. Nu på senaste resan fick jag vackert låta bli både löprundor i soluppgången och gympass pga covid! Kläderna fick följa med hem oanvända. Morr! Jag tränar alltid mera på semestern verkar inte ha gällt denna sommar.

tränar alltid mera på semestern

Jag är fortfarande väldigt trött och energilös efter att covid’en lagt sig, så vi får väl se när jag känner att jag orkar anstränga mig. Det ar tillräckligt jobbigt att rensa ogräs i en timme igår. 🙁

Jahapp, då var denna semester över och det är dags att åka till jobbet idag. Skönt på sitt sätt att komma in i rutinerna igen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.