trädgård

ENTRÉN I HÖSTSOL OCH MJUKA DETALJER

Trevligt när man får se entrén i höstsol. Jag möblerade om lite häromdagen. Skiftade möbler, men behöll de mjuka detaljerna som jag fixade tidigare.

entrén i höstsol

Den vita järngruppen brukar jag plocka undan vintertid. Vi brukar sitta ute även vintertid och de blir så kalla att sitta på då. Så jag lyfte fram stolarna från frukostterassen istället.

entrén i höstsol

Än så länge finns gräset och Plättar i luften kvar i den stora krukan, men snart måste jag tömma den. Vill ju inte att den ska spricka. Ljungen sitter i en korg så det är ingen fara.

Och pysslet på andra sidan dörren är kvar. Här kan du se mera bilder från det ifall du vill. I skrivande stund har jag även satt dit en rostig kruka med en en också. Skuggan kommer från spaljeportalen intill. Den blev i princip klar på sensommaren.

entrén i höstsol

Det blir nog inget förmidagsfika där idag inte. Visserligen jobbar jag hemifrån, men det blir en mulen dag. Jag föredrar att sitta vid entrén i höstsol 😉

Veckans andra dag är redan här. Jisses vad fort det går. Snart är det jul hörrni, hehe. Och snart är det vår igen… Nä, stopp nu. Jag får inte skena iväg i tankarna. En sak i taget.

Ha en fin dag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.