en blogg för att utmana

PÅSKBUFFÈ MED EN TWIST

Kanske ett liiiiite sent inlägg. Men det får bli så denna gång. Jag har tidigare skrivit om några bjudningar som vi varit på under påskhelgen. Men inget om den egna vi hade.

 

På långfredagen var det påskmiddag hemma hos mig. Runt bordet fanns jag, A, mina föräldrar och nästan alla ungar jag kunde hitta.

 

Jag gjorde en enkel dukning med naturfärgad linneduk från Himla, små ljuskoppar i koppar från House Doctor (har jag för mig), en massa snittpåskliljor och några fågelbon av godis på gräsklipp.

 

Och i riset hade jag vita och naturfärgade fjädrar tillsammans med den här söta ugglan.

 

Vi försökte välja en påskmeny med lite twist. Kändes lite trist med bara det gamla vanliga. Det blev riktigt bra och alla verkade nöjda och glada.

 

Vi hade bland annat en påskskinka med lite speciell griljering, mimosasallad, ägg- och ansjovissallad, kavringsnittar med kräftröra, snittar med västerbottenskräm, tryffeläggröra med parmesan och saffranskladdkaka med vit chokladfudge. Och lite till. Några fler recept kommer senare.

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv