livet

NAPOLETANSK PIZZA EN KORT CYKELTUR BORT

Solen och värmen har ju äntligen kommit tillbaka så vi ville göra en liten utflykt igår kväll. Vi ville äta napoletansk pizza i solnedgången tänkte vi. Såna pizzor finns inom en kilometers räckhåll från oss.

En kort cykeltur senare var vi framme. Vi fick bra vägledning av gossen som jobbade där kring hur de olika pizzorna var. Vi ville testa nåt annat än det vi hade förra gången. Vi fick sen provsmaka ett par olika viner innan vi bestämde oss. Nästa gång ska jag nog titta lite närmare på det som finns på väggen där. Det ser spännande ut med de där oljorna och tomatsåsen!

Vi slog oss ner med vinet och fick den här utsikten.

Napoletansk pizza på Enköpings golfklubb
Napoletansk pizza på Enköpings golfklubb

Efter en liten liten stund kom pizzorna in. (Sorry för den sneda bilden). Den ser rätt liten ut på bilden, men det var den definitivt inte! Jag brukar alltid skära bort kanterna så jag är säker på att orka själva maten. Det resulterade såklart i att det blev ännu trängre på tallriken och jag fick både varma tomater och tomatsås på vita byxorna! De fick åka i tvättmaskinen när vi kom hem. Får se om det gick bort. Men gott var det. Jättegott!

Älskar att titta ut över golfbanan i kvällssolen medan vi äter och småpratar.

Solen täcktes av ett tak över vårt bord ganska snabbt. När vi ätit upp tog vi våra glas och satte oss där det fortfarande var sol. Mmm, härligt!

Underbart att ta en paus i vårt arbete hemmavid och bara njuta i solnedgången av napoletansk pizza. Bara en kort cykeltur bort.


Färdig att trampa hemåt. Sen satte vi oss hemma med ett glas rosé i loungen och chillade tills det var dags att duscha och lägga sig. Så nöjd med kvällen!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.