trädgård

NYA TRÄDGÅRDSMÖBLER TILL GAMLA PAVILJONGEN

 

Jag började leta efter en liten grupp nya trädgårdsmöbler till gamla paviljongen redan i höstas. Tanken är att dricka morgonkaffet där eller ta en kopp te i kvällssolen.

 

IMG_2703 trädgårdsmöbler x

Vi gjorde iordning den här platsen förra sommaren då tyget på den gamla Ikea-paviljongen blåste sönder. Maken föreslog att vi skulle behålla stommen och flytta ut den i skogen. Det var ju en jättebra idé.

 

IMG_2708 trädgårdsmöbler x

Härom dagen då vi var på Ica Maxi hittade vi den här lilla cafégruppen för tusenlappen. Den är inte riktigt som de klassiska vita järnmöblerna. Den här är i lite bruten vit och lacken är liksom lite färdigsliten, så den ser gammal ut. I like!

 

IMG_2709 trädgårdsmöbler x

Jag har strösslat ut täckbark där så långt det räckte.

 

IMG_2703 trädgårdsmöbler x

Och nu får ni ha lite fantasi. Tänk att jag skyfflat ut täckbark färdig så inte gruset syns, tänk att Piprankan och Kameleontbusken växt upp och slingrar sig över taket,  tänk en blomma på bordet, tänk ett par plädar, tänk fladdrande vita spetsgardiner och tänk kanske en kruka med en härlig växt.

Nähäpp, dags att dra på sig arbetskläderna igen och skyffla ut den sista täckbarken. Sen måste vi detaljplanera vilka växter vi ska ha i planteringen mellan poolen och thujahäcken. Ett kalas i eftermiddag står också på agendan.

Ha en skön söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  25 april, 2016 at 06:00

  Snyggt. vad läckert att sitta där och fika.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:17

   Det kommer säkert bli jätteläckert med lite piff!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.