bygga nytt trädgård

SKURA STENAR ÄR OCKSÅ EN SYSSELSÄTTNING

Skura stenar är ju något man kan sysselsätta sig med om man har tråkigt. Eller om man vill ha bort jord från fina stenar. Det gäller bara att vara försiktig så man inte skurar bort mossan.

Skura stenar är också en sysselsättning
Skura stenar är också en sysselsättning

Vi (läs jag) såg till att två stora stenar blev sparade efter att markentreprenören schaktade för grunden till huset. Sen att han placerade dem på ett annat ställe än jag sagt, det är en annan historia.

Några dagar efter att vi flyttat in, och det var fint väder, passade jag på att skura bort all jord. Den ena stenen är rätt stor, som ni ser. Den största delen av den låg faktiskt under mark. Och den lilla låg nästan helt under marken. Så nää, de var inte fina alls. Nu är de rena och fina.

Vi har förberett för att dra fram el för en liten belysningspollare i närheten av stenarna. Det ska också fixas en rabatt där har jag tänkt. Och självklart ett gäng mindre stenar som dekoration. Japp, det finns att göra ifall man vill.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.