resor - långa & korta

ÅRETS FEMTE SEMESTERRESA ÄR PÅ INGÅNG

Årets femte semesterresa är snart här. Den är på ingång. På lördag åker vi till Kreta. Efter det här årets första intensiva månader och senaste tidens arbete med stenläggning så är det välbehövligt.

Årets femte semesterresa

Den första resan vi gjorde var redan i januari, den gick till Helsingfors. Årets andra resa var väldigt annorlunda och innehållsrik. Den resan, till Zürich, har jag skrivit många inlägg om, men här är ett.

Den tredje resan gick även den utanför landets gränser. Det var då vi firade Valborg i Kiel. Den fjärde resan blev den årliga turen till norra Dalarna, Idrefjäll och Grövelsjön.

Årets femte semesterresa

Och snart är det alltså dags för årets femte semesterresa. Ingen av oss har varit på Kreta tidigare. Jag har varit på Samos en vecka då jag var singel och Andreas har varit en dag på Kofru eller Kos (han minns inte riktigt) då han och dottern var där som en utflykt.

Vi har börjat packa lite smått och ser väldigt mycket fram emot resan. Vi tänker oss att den innehåller avkoppling, kultur, utflykter, sol och bad. Och god mat och dryck förstås.

Årets femte semesterresa

Men först några dagar semester här på hemmaplan. Har vi tur så blir det några middagar vid bordet där borta. Och några timmar i loungefåtöljerna.

Årets femte semesterresa
Och boken då?! (nope, ingen reklamlänk, bara tips). Jag köpte den för ett par månader sen och hade planer på att ta med den på resan. Igår skulle jag ”bara läsa lite”. Jamen det gick ju inte att sluta. I ett nafs hade jag läst 100 sidor, hehe. Författaren, Malin Lundskog, är ju sån stjärna. Jag har följt hennes blogg och Insta sedan jag träffade henne på influencer convention 2017, om jag minns rätt. Grymt härlig tjej. Kan varmt rekommendera hennes sköna Stories på Insta och boken såklart.

Idag har jag bara ett besök på stormarknaden planerat. Kanske blir det lite strykning. Och förmodligen mera bokläsning.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jossu
  15 augusti, 2023 at 10:40

  Vilket fantastiskt rese-år du haft hittills. Låter underbart att komma bort till solen med tanke på det regniga väder vi har haft senaste tiden.

  • Reply
   Lena
   17 augusti, 2023 at 06:25

   Ja, det har verkligen varit ett bra år. Och jag är så glad över att vi haft den kommande resan att se fram emot.

 • Reply
  Butta
  16 augusti, 2023 at 12:00

  Jag har också varit och rest en del i år😀, först var vi (maken o jag) till Prag i mars, och sedan i maj var vi till Frankrike-Monaco-Italien. Nu på fredag åker jag till Polen för en mor&son-resa, det ska bli spännande att bara resa med honom, nu när han är vuxen!

  • Reply
   Lena
   17 augusti, 2023 at 06:27

   Prag är en stad jag gillade mycket! Frankrike-Monaco-Italien lät ju fantastiskt! Och hur mysigt lät inte mor-och-son-resan då! Trevlig resa!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.