trädgård

TÄNK OM DET ÄNDÅ VARIT DECEMBER

Ja tänk om det ändå varit december. Då hade jag varit överlycklig om det såg ut så här utanför fönstren när jag kom upp igår morse.

Tänk om det ändå varit december

Men nu är det ju inte december. Det är april och jag längtar definitivt inte efter december just nu. Jag vill ha vår och värme! Igår morse när jag tittade ut ur sovrummet var det alldeles vitt och solen strålade. Jag erkände för mig själv att det ju var vackert iallafall. Men långt ifrån efterlängtat med snö!

tänk om det ändå varit december

Vi köpte ett spabad i veckan, med beräknad leverans på tisdag. Tanken är såklart att allt markarbete där badet ska stå ska vara förberett och klart på måndag kväll. Det blir liksom lite tokigt annars. Vi påbörjade markarbetena för ett par veckor sedan. Vi hyrde grävmaskin en helg (det kan man läsa om här) och vi kärrade 7 ton bärlager förra helgen (det kan man läsa om här).

Det var tänkt att vi skulle fortsätta den här helgen. Det vackra vädret gick över i mera snö lite senare på morgonen igår. Vi bestämde oss för att åka till shoppingcentret Erikslund i Västerås för att titta på ett vitrinskåp på Chilli. Det framgick inte på webbshoppen vilka butiker som hade det hemma för visning så vi åkte lite i blindo.

tänk om det ändå varit december

När vi kom hem så skyfflade Andreas bort snön där spabadet ska stå och hoppades på många varmgrader idag. Det är än så länge nollgradigt här på morgonen, men soligt. Så vi räknar med att kunna vara ute och slutföra underlaget.

tänk om det ändå varit december

Kanske kanske töar snön bort under dagen även där så vi kan ta eftermiddagsfikat där!

Här i den upphöjda rabatten rensade jag ogräs förra helgen! Det kan man inte tro nu.

Och hur gick det med vitrinskåpet då?! Tjaa, medelbra kan man väl säga. Det är beställningsvara och de hade inte skåpet för visning i butiken. Inte heller nån annan butik i hela landet. Och inte heller nån annan möbel i samma serie. Jag vill gärna se åtminstone materialet innan jag beställer på webbshoppen. Får se hur vi gör. Det är definitivt ingen brådska.

Då var det dags att ta tag i den här söndagen då. Utejobbet får nog vänta en liten stund till det blir lite varmare. Och det där med att säga ”tänk om det ändå varit december” får nog vänta till framåt hösten!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.